Mikulástúrák 2017

2017. november 18., szombat

Gyalogtúra Bizottság

A BTSSZ Gyalogtúra Bizottsága, az ÁPISZ SE és a III. kerületi Természetbarát Bizottság 2017. december 2-án, szombaton Mikulás túrát szervez a III. kerületi pihenőházban: III. ker. Menedékház u. 22.  A rendezvény színhelye megközelíthető a 137-es busz Erdőalja úti fordulójától, Erdőalja-úton egyenesen az erdőn keresztül, majd Menedékház-ucáig. A rendezvényhez nyílt túrákat szervezünk!  Tekintse meg  a Mikulás túra részletes kiírását!

Az Erdei Mikulás 10:00 és 13:00 óra között várja a gyermekeket a pihenőháznál.  Sok szeretettel várunk minden természetkedvelő gyermekes családot!

Ifjúsági Bizottság

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Ifjúsági Bizottsága és a  és a Budapesti Diáksport Szövetség 2017. december 3-án, vasárnap délelőtt 10-13 óra között Erdei Mikulás címmel Mikulás túrát szervez diákok részére a  XVIII. kerületben a Péterhalmi erdőben táv kb 2,5 km. Tekintse meg a rendezvény részletes kiírását!

Indítás:10.00-10.30 óráig a Sas utca végében lévő játszótérről. Az Indító helyet és az ellenőrző pontokat piros-fehér bója jelzi.
Megközelítése:
a Kőbánya-Kispestről 10 percenként induló 182-es autóbusszal a Sas utcáig.

Az Erdei Mikulás szeretettel várja az általános és középiskolás diákokat és kísérőiket!