Tholt Albert Kupa

Folytatódik a 2015-ben megindított Tholt Albertről elnevezett sikeres és népszerű teljesítménytúra sorozat 2018. évben is.

A Tholt Albert Kupa részletes kiírása is megtekinthető!

A kupa célja a teljesítménytúrázás népszerűsítésével, a Budai- és Pilis hegység természeti szépségeinek megismertetése. A Szövetség Tholt Albert, a BTSSZ egykori főtitkára emlékének ajánlja és róla nevezi el a kupát.

A teljesítménytúrákon és a kupában való részvétel egyesületi tagságtól független, azokon bárki részt vehet.

A túra sorozat 7 teljesítménytúrát tartalmaz. Azok a résztvevők, akik a 7 túrából legalább 6 túrán részt vesznek és szintidőn belül érnek célba, oklevél és „tárgyjutalomban” részesülnek. A túrákon csak pontosan kitöltött nevezési lapokat fogadunk el.

A 7 túra a következő: Rendező:

1. február 17. Budai Trapp BTSSZ

2. március 24. Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúra Óbuda Sport, BTSSZ

3. május 12. Buda Bércein BTSSZ

4. június  02. Eötvös Teljesítménytúrák Eötvös Loránd TE.

5. június 16. Határjárás Teljesítménytúra Gémes TE, TFSZ, BTSSZ

6. augusztus 25. Pilisi Trapp BTSSZ

7. október 06. Lokomotív 424   Lokomotív TE, VTSSZ

A túrán való részvételt a BTSSZ által kiadott igazoló füzetben kell bélyegeztetni.A füzetet ára 2000.-Ft, amely  a kupa árát tartalmazza. Beszerezhető a BTSSZ székhelyén (címe 1053 Budapest, Curia u. 3. III/6.) vagy az első két túrán. Minden túrán a célba érkezéskor a rendezők bélyegzővel igazolják a részvételt. A túrasorozat befejezése után az igazoló füzetet az utolsó túrán célba érkezéskor lehet leadni vagy a BTSSZ irodába (1053 Budapest, Curia u. 3. III./6.) kell eljuttatni 201. november 1-ig.