Négy évszak túrái

2022. január 9-től beindulnak  a Négy évszak túrái túramozgalom túrái.
Az alábbiakban az aktuális túra részletes kiírását olvashatjuk és a logó is megtekinthető

JANUÁR 09. VASÁRNAP    PILISSZENTLÁSZLÓ — PRÉDIKÁLÓSZÉK KÖRTÚRA
TALÁLKOZÁS IDEJE:
09.00.
TALÁLKOZÁS HELYE:
SZENTENDRE HÉV-végállomás
Kérésünk: akinek van autója azzal jöjjön, hogy a túratársainkat gyorsabban elszállíthassuk Pilisszentlászlóra a Kisrigó étterem parkolójához.. Köszönet a segítségért!.
ÚTVONAL:
Szentendrei HÉV-vá. — autókkal, vagy a 870-es autóbusszal (09.05-kor indul)Pilisszentlászló, Felszabadulás u. mh (09.33-ra érkezik) — Kisrigó PARKOLÓ (a gyalogtúra indul 09.40-kor) — P+-turistaút — Tövises-hegy — Akasztó-hegy — P∆-turistaút — Prédikálószék kilátó (PIHENŐ) — vissza P∆-turistaút, jobbra le —  Sikárosi erdészeti út — K+ turistaút — K-turistaút (Öreg-nyílás-völgy) — Pilisszentlászló, Kisrigó PARKOLÓ — autókkal, vagy a 870-es autóbusszal Szentendrei HÉV-vá., majd Budapest. Táv: 14 km, szint: 350m
Túravezető:
Pozder Zsuzsa és Komócsin József
Kedves Turisták!   Tisztelt Budapesti lakosok!
A Budapesti Természetbarát Sportszövetség elnöksége a 2020-ban meghirdetett 30 év 30 túra mozgalmat sikeresnek könyvelte el. Mindezt a Covid vírusjárvány dacára. Terveztük, hogy folytatni fogjuk, de sajnos a 2021-es év még rosszabbul kezdődött, mint az előző és így a terveinket is áthúzta.  Nem tudtuk elindítani a folytatását e-túránknak. Volt időnk gondolkodni, hogy mi legyen folytassuk-e?
Végül csak kialakult, hogy legyen folytatása. A nyár végi elnökségi ülésünkön végleges döntés született, hogy folytassuk a szervezett túrázást, de új néven,

Tehát új nevet kellett kitalálnunk, így lett „Négy évszak túrái” az új túramozgalom neve.

A tagszervezeteinktől beérkezett túrákat összesítettük és a Gyalogtúra bizottságunk ezeket elkezdte feldolgozni és az Igazoló füzet arculatát kialakítani.
Mostanra elkészült a kiírást, amely meg is tekinthető!
A füzetek már csak nyomtatásra és fűzésre várnak. A kiírás felkerül honlapunkra www.btssz.hu tehát itt mindenki megtudja nézni és tud előre tájékozódni a túrákról.

A füzet 2022 január 4-től 11:00 – 14:00 óra között a Szövetségünk irodájában személyesen is megvásárolható. Meghirdetett túrák vezetőinél is lesz igazoló füzet korlátozott számban.

A Négy észak túrái füzet ára 1500 Ft, mely tartalmazza a füzet bekerülési költségét a díjazást és az emléklapot.

Az elnökség optimista abban, hogy ezen túramozgalmunknak olyan sikere lesz, mint a 2020-ban kiírt túramozgalmunk volt.

Mindenkit szeretettel várunk és kívánunk mindenkinek sikerest részvételt a túrákon.

Matolcsi György BTSSZ elnök

30 év 30 túra mozgalom archívum

Szerkeszt