Természetbarát Tanács (TT ülés)

A Természetbarát Tanács

A Természetbarát Tanács mint vitafórum a fővárosi természetjáró szervezetek érdekvédelmi tanácskozó területe. Tagjai a BTSSz elnöke és az elnökség tagjai, a szakbizottságok vezetői és a kerületi (területi) természetbarát szövetségek, illetve a bizottságok egy-egy képviselője. Feladata a fővárosi természetbarát szervezetek érdekképviselete, tájékoztatása két közgyűlés közötti időszakban.

A Természetbarát Tanács szükség szerint, de legalább évente két alkalommal ülésezik. Üléseit az elnökség megbízása alapján a főtitkár hívja össze írásos meghívó küldésével, amely tartalmazza az ülés időpontját, helyét és a megtárgyalásra javasolt témaköröket.

2017-ban általában keddi napokon március 28-án, június 23-án,  és december 5-én tervezzük a TT üléseket.

Az aktuális  TT ülés az alábbi:

Az  év végi Természetbarát Tanács  (TT) ülést 2017. december 5-én 17.30 órakor tartjuk a Curia utca 3.  földszinti nagyteremben. Az ünnepi TT ülésre a BTSSZ Elnöksége meghívja minden budapesti természetbarát szervezet képviselőjét és minden érdeklődőt. A részletes program a   meghívóban olvashatóA tanácskozásra meghívunk minden egyesületi- és szakosztályvezetőt, valamint minden érdeklődő túratársunkat.
Kérem, ha közérdekű kérdésetek van, írjátok meg a gados.zsuzsa@gmail.com címre, hogy már a tanácskozás feltudjunk ezekre készülni.