Természetbarát Tanács (TT ülés)

A Természetbarát Tanács

A Természetbarát Tanács mint vitafórum a fővárosi természetjáró szervezetek érdekvédelmi tanácskozó területe. Tagjai a BTSSz elnöke és az elnökség tagjai, a szakbizottságok vezetői és a kerületi (területi) természetbarát szövetségek, illetve a bizottságok egy-egy képviselője. Feladata a fővárosi természetbarát szervezetek érdekképviselete, tájékoztatása két közgyűlés közötti időszakban.

A Természetbarát Tanács szükség szerint, de legalább évente két alkalommal ülésezik. Üléseit az elnökség megbízása alapján a főtitkár hívja össze írásos meghívó küldésével, amely tartalmazza az ülés időpontját, helyét és a megtárgyalásra javasolt témaköröket.

2017-ban általában keddi napokon március 28-án, június 23-án,  és december 5-én tervezzük a TT üléseket.

Az aktuális  TT ülés az alábbi:

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség 2017. március  28-án kedden 17.30 órakor  tartja a következő  Természetbarát Tanács (TT) ülést a Budapest V. Curia utca 3. alatt a földszinti Kapcsos Lajos teremben.

Napirendi pontok: később kerülnek meghatározásra 

A tanácskozásra meghívunk minden egyesületi- és szakosztályvezetőt, valamint minden érdeklődő túratársunkat.
A téma: a MTSZ, a turistaság helyzete, problémák, teendők, tervek.  Kérem, ha közérdekű kérdésetek van, írjátok meg a gados.zsuzsa@gmail.com címre, hogy már a tanácskozás feltudjunk ezekre készülni.