Természetbarát Tanács (TT ülés)

A Természetbarát Tanács

A Természetbarát Tanács mint vitafórum a fővárosi természetjáró szervezetek érdekvédelmi tanácskozó területe. Tagjai a BTSSz elnöke és az elnökség tagjai, a szakbizottságok vezetői és a kerületi (területi) természetbarát szövetségek, illetve a bizottságok egy-egy képviselője. Feladata a fővárosi természetbarát szervezetek érdekképviselete, tájékoztatása két közgyűlés közötti időszakban.

A Természetbarát Tanács szükség szerint, de legalább évente két alkalommal ülésezik. Üléseit az elnökség megbízása alapján a főtitkár hívja össze írásos meghívó küldésével, amely tartalmazza az ülés időpontját, helyét és a megtárgyalásra javasolt témaköröket.

2019-ban általában keddi napokon március 26-án és december 3-án tervezzük a TT üléseket.

Az aktuális  TT ülés az alábbi:

Az idei első Természetbarát Tanács  (TT) ülést 2019.  március 26-án, kedden 17.30 órakor tartjuk a Curia utca 3.  földszinti nagyteremben.
A TT ülésre a BTSSZ Elnöksége meghívja minden budapesti természetbarát szervezet képviselőjét és minden érdeklődőt. Tekintse meg TT ülés részletes meghívóját!
Kérem, ha közérdekű kérdésetek van, írjátok meg a elnok@btssz.hu címre, hogy már a tanácskozás feltudjunk ezekre készülni.