Archivum 2021 január

“30 év 30 túra” értékelése és végeredménye

2021. január 27., szerda

A tavalyi évben a BTSSZ  újjá alakulásának  30 éves évfordulójának méltó megünneplésére írtuk ki a „30év 30túra” mozgalmat. A túrákat melyet az Egyesületeink adtak be megjelenítettük az Eseménynaptárunkban és a honlapunkon is.

Kiadtunk csak ezen túrákat tartalmazó kiírást és igazoló füzetet, amely 46 db egyesületek által beadott túrát tartalmazott. 2020. év január 4-én nagy bizalommal és több mint 40 turistával Máriaremeténél elkezdődött a kiírt túra útvonalak bejárása. Sajnos a Covid járvány közbeszól és csak kevesebb túrát lehetett teljesíteni.

Tekintse meg a “30 és 30 túra” elnevezésű túramozgalom részletes szöveges és táblázatos értékelését!

Rendelkezés

2021. január 10., vasárnap

Tisztelt Budapesti Turisták!   Tisztelt Egyesületi és Szakosztály vezetők!

A járványhelyzet miatt meghosszabbították a szigorítást és az így 2021. március 1-ig érvényben marad. Tehát a szövetségünk Honlapjára feltett 2021 első negyedévi túrákból a január és február hóra kiírtak nem tarthatók meg.

A meghosszabbított szigorítások betartását kérem mindenkitől, aki erre az időszakra a szövetségünk felé túrát adott be eseménynaptárunkba az essen, a hét bármely napjára, azt nem lehet megtartani. Ezen időszakban hírlevélben és más elérhetőségünkön sem tesszük nyilvánosan közre semmilyen túrakiírást.

A túrázás nincs megtiltva, de csak egyénileg lehetséges és maximum 10 fő mehet.

Az Eseménynaptárban szereplő januári Klubnapot sem tarthatjuk meg sem a Curia utcában sem az „Arany 10” Művelődési Házban.

Kérek mindenkit, hogy tartsa be az előírásokat és vigyázzon saját és mások egészségére a maszk viselésének betartásával.

Szeretném, ha vége lesz ennek a vészterhes időszaknak, akkor közös erővel ott folytathassuk, ahol abbahagytuk, hogy a szabad mezőkön, erdőkben és a ragyogó napsütéses időben történő gondtalan túrázás élményét újra átérezhessük.

Sporttársi üdvözlettel: Matolcsi György a BTSSZ elnöke