Archivum 2009 november

Természetbarát Tanács ülés 2009. december 8.

2009. november 30., hétfő

 A következő Természetbarát Tanács  (TT) ülést   2009.  december 8-án, kedden  17.30 órakor tartjuk a Curia utca 3. földszinti nagyteremben, amelyre minden budapesti természetbarát szervezet képviselőjét és minden érdeklődőt meghív a BTSSZ Elnöksége.
A  TT ülés  a napirendi pontjait a  Meghívó  tartalmazza.

Minden érdeklődőt szerettel várunk!

Kedvezményes karácsonyi térkép és könyvvásár

2009. november 27., péntek

December 14-én, hétfőn 16-18,30 óra között térkép és könyvvásár lesz az MTSZ központban

A térkép árusítást – mint eddig mindig -  Berki Zoltán barátunk végzi.
Felhívjuk a figyelmet, hogy csak az előzetesen megrendelt kiadványokért tudnak garanciát vállalni. A számlaigényeket is kérjük előre jelezni. Kedvezményes árként a kiemelt, ÁFÁ-s sorban lévő összegeket kell figyelembe venni.

A vásárolható térképek   és árai, valamint Berki Zoli elérhetőségei a csatolt táblázatban találhatóak.

A kedvezmény igénybevételéhez a vásárláskor be kell mutatni az érvényes szövetségi igazolványt!

Mikulás túrák

2009. november 27., péntek

Gyalogtúra Bizottság és a III. kerületi Természetbarát Bizottság Mikulás túrát szervez a 2009. december 5-én a Budai-hegységben. A  Turista Mikulás  11-13 óra között várja a Bp III.  Menedékház utca 22-ben a gyerekes családokat.
részletes kiírás  is elolvasható.

Ifjusági  Bizottság és a BDSZ Túrabizottsága Mikulás túrát szervez 2009. december 6-án a Pilis-hegységben Pilisszentkereszt térségébe. A túra  részletes kiírása   is elolvasható.

TESZ Bizottság december 5-én szombaton Mikulás túrát szervez  a Budai-hegységben  a Normafa-Libegő útvonalon. A  részletes kiírás  is megtekinthető.

Sí Bizottság 2009. december 6-án vasárnap  szezonnyitó Mikulás túrát szervez Dobogókő és környékén.  A  részletes kiírás  is megtekinthető.

Benke Rezső Bizottság 2009. december 6-án vasárnap Mikulás túrát  túrát szervez a Budai hegységben. A  részletes kiírás   is megtekinthető.

Minden érdeklődőt  mindenütt szeretettel vár az Erdei Mikulás  és a rendezők.

Koszorúzás Katalinpusztán

2009. november 24., kedd

A BTSSZ  „Rockenbauer Pál” Túravezetők Klubja 2009. november 28-án koszorúzást tart Katalinpusztán, a Rockenbauer kopjafánál. Találkozás: reggel 8.00 órakor az Árpád-hídnál a Volán buszpályaudvaron a Szendehely – Katalinpuszta felé induló autóbusz megállójában.

Mindenkit szeretettel várok!

Bencze Éva klubvezető

Magas-Tátra konferencia

2009. november 16., hétfő

A  Magyar Természetbarát Szövetség, a Turista Magazin  és a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal a Magas Tátra 5 évvel a természeti katasztrófa után címmel kiállítással egybekötött konferenciát szervez 2009. november 20. (péntek) 15.00 – 18.00 között az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Házban (1042 Budapest, István út 17-19.).

A konferencia  részletes programja  is megtekinthető.

A rendezők minden  érdeklődő természetbarátot  várnak!

BTSSZ “Rockenbauer Pál ” Budapesti Túravezetők Klubja

2009. november 1., vasárnap

BTSSZ “Rockenbauer Pál” Budapesti Túravezetők Klubja meghív minden túravezetőt 2009. november 9-én hétfőn 16.30 órakor a Budapest V. Arany János utca 10. II. emeleti Kodály teremben tartandó Klubnapra, ahol

Magyarországi források (folytatás)
Előadó: Szabados Tamás
Magyaroszág nemzeti parkjai

Előadó: Gyenes Károly

A Klubnap  nyomtatott meghívója is megtekinthető.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!   A változtatás jogát fenntartjuk!