Archivum 2008 február

2008 a Család éve a BTSSZ-nél

2008. február 20., szerda

A mai rohanó világban a szülőknek sokszor kevés idejük jut a gyermekeikre, a közös programokra, ezért a BTSSZ a 2008. évet a családnak, gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek szenteli, és meghirdeti a „Család éve a BTSSZ-nél – Túrázz velünk, túrázz a családdal!” programsorozatot. Reméljük, hogy a hétvégi programok alkalmával, szép élményekkel gazdagodva tölthetik együtt a családok szabadidejüket, a közös kirándulások alkalmával a gyermekek számára is nélkülözhetetlenné, életformává téve a rendszeres túrázást. A sorozat nyítótúrája 2008. március 8-án szombaton a Nőnapon lesz, amelynek Meghívóját tekintsék meg!
„Család éve a BTSSZ-nél “ programsorozatra a tavaszi hangulatú zenés diavetítéssel szeretnénk a családokat, a gyerekeket, szülőket és nagyszülőket is csalogatni.

Sok szerettel várunk minden érdeklődőt!

Magashegyi Túrázó Tanfolyam

2008. február 10., vasárnap

A BTSSZ Oktatási  valamint a Hegymászó Bizottsága közösen 2008. március 5. és  június 25. között Magashegyi Túrázó Tanfolyamot szervez. A tanfolyam elméleti előadásokból, közös táborozásokból és gyakorlati túrákból áll hazánkban és külföldön (Alpok, Tátra, Retyezát). A tanultak magukba foglalják az un. túlélési ismereteket is. A sikeres elméleti és gyakorlati záróvizsgák letétele esetén a hallgatok a  tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak. A tanfolyam önköltséges és mindenki saját felelőségére vesz részt.
A tanfolyam vezetője: Kósa Sándor (06-70-606-2097; sanya@turabolt.hu).
A tanfolyamra február 29-ig lehet a kitöltött  jelentkezési lapnak a BTSSZ központba (1053 Bp. Curia utca 3. 1/2 emelet) való leadásával.

A tanfolyam részletes kiírása az alábbiakban olvasható.

Megjelent a Teljesítménytúra naptár

2008. február 10., vasárnap

Megjelent és az MTSZ központjában már kapható a “Teljesítménytúrák itthon és külföldön 2008″ című kiadvány.
Ára: 1.000,- Ft/db

Teljesítménytúrák a BTSSZ-nél

2008. február 10., vasárnap

  A BTSSZ Gyalogtúra, Táborozási és Rendezvény Bizottsága 2008. évben teljesítménytúra versenysorozatot hirdet, amely 4 teljesítménytúrából áll. A nagyobb részvétel ösztönzésére a versenysorozaton legeredményesebb  részvevőket külön jutalmazzuk. A részleteket lásd itt.