Őszi Trapp teljesítménytúra

2017. október 2., hétfő

A BTSSZ Gyalogtúra, Verseny és Rendezvény Bizottsága   2017. október 14-én, szombaton  tizedszer rendezi meg az  Őszi Trapp teljesítménytúrát.részletes kiírás is megtekinthető!
Indítás helye, ideje:
Pilisszentlászló „JÁNOŠIKOVA KRČMA” (Béke u. 8.).  A templommal szemben induló utcában jobbra kb. 200m  7.30 – 10.00 óra között

Útvonal: Pilisszentlászló – Lajos-forrás – Nagy-Csikóvár – Kis-Csikóvár – volt Csikóváraljai th. – Oszoly- pihenő (Berda József emlékhely) – Oszoly-nyereg – Csúcs-hegy – Majdán-nyereg – Kevély-nyereg – Teve-szikla – Köves-bérc – Solymári-völgy – Csúcs-hegyi-nyereg – Guckler Károly út – Virágos-nyereg – Menedékház u. 22. Csúcshegyi Vendégház     Táv: 26 km,   szint: 1000 m, szintidő: 7 óra

ELŐNEVEZÉS AZ ŐSZI TRAPPON

Az Őszi Trapp teljesítménytúrán bevezetjük az előnevezést, melynek előnye, hogy a túra rajtjában nem kell a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével foglalkozni, csupán a jelige bemondásával átvenni a menetkartont és aláírni a kitöltött jelentkezési lapot. Az előnevezés legkésőbb október 9-ig (hétfőig) lehetséges, de helyszíni nevezésre ezután is van lehetőség.

Az előnevezés folyamata a következő:
1. A https://goo.gl/forms/021ePy4ppOylII683 linkre kattintva megjelenő kérdőívet ki kell tölteni. Több személy együttes indulása esetén (család, baráti társaság, iskola, stb.) kérjük, hogy minden nevezettnek ugyanazt a jeligét adják sorszámozva (pl. Pitypang-1, Pitypang-2, stb.)
2. A nevezési díjat a BTSSZ bankszámlájára (számlaszám: CIB BANK: 10700691-44911102- 51100005) kell utalni, vagy a BTSSZ irodájában (Budapest, V. ker. Curia utca 3. III. em. 6.) készpénzben befizetni úgy, hogy az összeg a BTSSZ-hez legkésőbb október 10-ig beérkezzen. A pontos beazonosítás érdekében “közlemény” rovatba kérjük a jeligét beírni. Több személy együttes nevezése esetén a jeligét természetesen csak egyszer kell beírni, a sorszámok feltüntetésével (pl. Pitypang 1-4).
AZ ELŐNEVEZÉS CSAK A NEVEZÉSI DÍJ HATÁRIDŐN BELÜL TÖRTÉNŐ UTALÁSÁVAL VAGY BEFIZETÉSÉVEL  ÉRVÉNYES!

A túra előtti csütörtökön a BTSSZ honlapján közzétesszük az érvényes nevezések listáját.

Mindenkit szeretettel vár a Rendezőség!