30 év 30 túra mozgalom felfüggesztése

2020. március 17., kedd

Tisztelt Egyesületi és Szakosztály vezetők!

A korona vírus járvány tényleg elérte hazánkat. A tegnapi újabb szigorító rendelkezések meghozatalával a Szövetségünk kezdeményezésére rendezésétekben lebonyolításra kerülő 30 év 30 túra mozgalmat felfüggesztem a járvány helyzetre való tekintettel.

Az eseménynaptárunkban március 16-tól leírt túrák essen, az a hét bármely napjára szintén nem lesznek megtartva, se nem hírlevélben és más elérhetőségünkön sem tesszük nyilvánosan közre semmilyen túrakiírást.

Arra kérek minden felelős vezetőt, hogy az eseménynaptárjaitokban meghirdetett túrákat se tartsátok meg, mivel az is rendezvénynek számit.A szövetség irodáját mivel nincs, ügyfélfogadás személyesen ne keressétek fel. A mennyiben kérdésetek lenne az elnok@btssz.hu e-mail cím helyett az én otthoni gépemen lévő e-mail címemen fogadom leveleiteket, mivel én is otthonról dolgozom. eotvos73@t-online.hu

Tisztelt Vezetők nagyon kérek mindenkit, hogy a következő időszakban hideg fejjel és józanul gondoljátok végig döntéseitek hatását, mert egy rossz döntés súlyos hatásokat válthat ki. Szeretném, ha mindenki e vészterhes időszakot átvészelné, hogy ha vége lesz, akkor közös erővel ott folytassuk ahol abbahagytuk a szabad mezőkön, erdőkben és a ragyogó napsütéses időben történő gondtalan túrázás élményét újra átérezhessük.

Spottársi üdvözlettel:  Matolcsi György  a BTSSZ elnöke