Rendezvények a Föld napja alkalmából

2018. április 23., hétfő

1. Meghívó a Sas-hegyi Föld napi rendezvényre

A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága és az ÁPISZ SE 2018. április 21-én természetvédelmi sétát rendez a Föld napja alkalmából  a Sas-hegyi természetvédelmi területre. tekintsen meg a rendezvény részletes meghívóját.
Találkozás:
Széll Kálmán téren az 59-es villamos megállójában 9 órakor, vagy a Látogatóközpont bejáratánál 9 óra 45-kor  (XI.kerület Tájék utca 26.)
Útvonal:
Németvölgyi út – Hegyalja út – Dayka Gábor u. – Sas-hegy Tájék utcai Látogatóközpont – 10 órakor ünnepség a föld napja alkalmából – Filmvetítés a Sas-hegyről –  séta a tanösvényen  vezetővel – tájékoztató központ kiállításainak megtekintése – játékos vetélkedő. Táv: 3 km,   szint: 100 m.
Költség
:  DINPI kedvezménnyel 500 ft/fő nyugdíjasoknak is.
Túravezető: Telek György

2. Meghívó a DINPI    Földnap rendezvényre a Pálvölgyi-barlangnál lévő katlanba

A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága és az ÁPISZ SE meghív minden érdeklődő természetbarátot   2018. április 22-én a DINPI és za I. kerületi Önkormányzat Föld napi rendezvényére   a Pálvölgyi-barlangnál lévő katlanban  lévő természetvédelmi területre.

Program:  Pál-völgyi-barlang előtti kőfejtőben természetvédelmi hivatalos és civil szervezetek bemutatói, játékos vetélkedők, termékvásárlások stb.
Találkozás: Pál-völgyi-barlang előtti kőfejtőbe az MTVSZ és a BTSSZ bemutatkozó sátornál a 10 órától. várjuk szeretettel.
A Pálvölgyi barlang előtti kőfejtő a II. kerületben a Szépvölgyi úton található.
Az érdeklődők tömegközlekedési eszközzel a Kolossy-térrõl  induló  65-ös jelzésű autóbusszal juthatnak el a barlanghoz.