Karácsonyi kedvezményes térképvásár a BTSSZ-ben

2017. november 14., kedd

A BTSSZ-ben idén is megrendezésre kerül Berki Zoltán révén a kedvezményes karácsonyi térképvásár. Nagyon sok térkép jelenik meg jövőre és ha figyelmesen átnézitek a listát újdonságként Erdélyi térképek is megtalálható.  A megrendeléshez a következőket szükség :

a. Az egyesületek és az egyéni megrendelést leadok az összegyűjtött, összesített térképrendelést a részletes adatlapot kitöltve az ügyintéző elérhetőségei, a számlázási cím, a fizetési mód megadásával (átutalás vagy készpénz) e-mail-en szadeczkykt@gmail.com legkésőbb 2017. november 30-ig juttassátok el hozzá.

b. A megrendelést visszaigazolja, és az így összeállított listát elküldi a forgalmazónak. 2017. december 05-én tartandó ünnepélyes Természetbarát Tanács ülése előtt átvehető lesz a BTSSZ székhelyén (Curia utca 3.), itt lehet a rendelés árát rendezni.

Ezzel az előzetes szervezéssel biztosítani tudjuk a szövetség (egyesület) és tagszervezetei (tagjai) turistatérkép/turistakalauz igényének kedvezményes áron, azaz a javasolt (bolti) fogyasztói árhoz képest a 30% árkedvezménnyel történő kiszolgálását. A térképvásár sikeres lebonyolítása érdekében kérek minden érdekeltet, hogy a megadott határidőt legyen szíves betartani.